Sommerlund ny leder i Aukra Næringsforum

Styret i Aukra Næringsforum har tilsatt Arnt Sommerlund (47) som ny daglig leder. Han tiltrer i stillingen 1. januar 2015.

 

– Vi er meget fornøyd med å få Arnt Sommerlund som ny daglig leder, som etterfølger etter Åge Hareide. Og vi ser frem til å jobbe sammen for å styrke næringslivet i Aukra, sier styreleder Per Arne Rindarøy i Aukra Næringsforum.

– Profilere og utvikle
– Jeg gleder meg til jobbe i grensesnittet mellom næringsliv og politikk, og til å profilere og utvikle næringslivet Aukra. Det blir også viktig å være en aktiv medspiller for å utvikle bo- og jobbmarkedet sammen med de andre kommunene i Molderegionen, sier Arnt Sommerlund.

 Sommerlund tar over etter Steinar Melbø, som har vært konstituert i stillingen siden Åge Hareide sluttet tidligere i år.

Ledererfaring
Sommerlund har blant annet bakgrunn som kommunikasjonssjef i Helse Møre og Romsdal HF, og han har vært ansvarlig redaktør og direktør i Romsdals Budstikke. Han kommer fra stillingen som prosjektleder for en nasjonal journalistikkampanje – i regi av de norske medieorganisasjonene, samt NRK og TV2.

Sommerlund har økonomisk- og administrativ utdanning fra Handelshøgskolen BI, lederutdanning fra Orkla, samt at han er cand. mag i informatikk fra Universitetet i Tromsø.

Arbeidsoppgaver
Som daglig leder skal Sommerlund være en pådriver for medlemmene og det lokale næringsliv i Aukra.  Han får oppgavene med å markedsføre mulighetene Aukra har, og legge til rette for nyetableringer. Daglig leder i Aukra næringsforum skal også være en aktiv medspiller på næringsutvikling i Molderegionen.

 

Kort om Aukra Næringsforum:
Aukra Næringsforum ble stiftet i april 2004 og er en uavhengig interesseorganisasjon som har som formål å fremme næringsutvikling i Aukra. Næringsforumet har drøyt 90 medlemsbedrifter.

 

For ytterligere informasjon – kontakt:

  • Styreleder Per Arne Rindarøy – mobil 926 02 577
  • Arnt Sommerlund – mobil 900 88 300